Nieuws

Ayoub reageert op aantijgingen ‘onprofessioneel gedrag’

on

Yassin Ayoub kan niets met de verhalen die in de media over hem zijn verschenen. De Feyenoorder zou door de clubleiding een disciplinaire straf hebben gekregen omdat hij zich ‘allesbehalve professioneel’ zou hebben gedragen.

“Ik lees de media helemaal niet”, vertelt Ayoub aan RTV Rijnmond. “Ik krijg natuurlijk dingen mee, het is onmogelijk om dingen niet te horen. Maar toen ik dat las..Dat was voor mij de bevestiging waarom ik media niet lees. Er worden dingen gezegd en gesuggereerd. Ik vind dat aan de andere kant wel heel jammer.”

Ayoub heeft er geen problemen mee als men kritisch op zijn spel. “Ik kan het altijd hebben. Je mag een mening hebben over mijn kwaliteiten, je mag zeggen dat ik er niks van bak, dat vind ik allemaal goed. Maar ga geen dingen verzinnen, want dan kan je iemands imago breken en iemand in een kwaad daglicht zetten. Je hebt veel mensen die dat soort verhalen wel geloven en denken dat het echt zo gaat.”

Ayoub zou buiten de selectie voor het duel met Willem ll zijn gelaten omdat hij niet thuis was nadat hij zich ziek had gemeld, zo werd gesuggereerd door Emile Schelvis. “Er werd gezegd dat ik niet eens thuis was. Dat ging mij een beetje te ver”, zegt Ayoub tegen de NOS. “Als je iets zegt, noem dan de feiten en toon bewijs. Zeg geen dingen waarmee je iemand in een negatief daglicht zet. Er zijn mensen die dat soort verhalen geloven. Als je me kent, weet je dat ik totaal niet zo ben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou