Nieuws

Ayoub over Feyenoord: ‘Ik denk dat ze het niet meer weggeven’

on

Dankzij de 2-0 zege op FC Utrecht is Feyenoord nog een stap dichterbij het kampioenschap. Dit ondanks het feit dat de Domstedelingen er alles aan deden om de koploper dwars te zitten in de Kuip..

Aan dat laatste werd op voorhand nog getwijfeld, omdat men in Utrecht over het algemeen een hekel heeft aan Ajax. Middenvelder Yassin Ayoub stelt dat dat totaal niet speelde in de spelersgroep. “Een voorkeur voor Feyenoord of Ajax heb ik ook niet. Ik zou het Feyenoord wel gunnen, na al die jaren.”

.

“Ze staan inmiddels ook al 31 speelrondes bovenaan. Of ze ook echt voetballend de beste zijn weet ik niet. Voetballend zijn ze wel te pakken. Dat bleek ook tijdens de wedstrijd in Utrecht. Toen werd het 3-3, maar we hadden kunnen winnen”, vervolgt Ayoub tegenover ELF Voetbal.

.

Toch ziet de balveroveraar de Rotterdammers wel aan het langste eind trekken. “Feyenoord is wel de meest agressieve en de meest hongerige ploeg. Ze hebben een enorme drive om te winnen en om kampioen te worden. Ik denk dat ze het niet meer weggeven.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login