Nieuws

Ayoub mist topper tegen PSV

on

Yassin Ayoub is komende zondag niet inzetbaar in de topper tegen PSV. De middenvelder liep afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen FC Groningen een schouderblessure op. ‘Hij heeft een aantal dagen rust gehouden en was vandaag weer op de club. We moeten kijken hoe zijn blessure zich ontwikkelt,’ zei trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip.

‘Hij heeft een aantal dagen rust gehouden en was vandaag weer op de club. We moeten kijken hoe zijn blessure zich ontwikkelt,’ zei trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip. 

Daarnaast staat achter de namen van een aantal spelers nog een vraagteken voor zondag. Welke spelers dat zijn, liet Van Bronckhorst niet doorschemeren. De langer geblesseerden Justin Bijlow en Eric Botteghin zijn er sowieso nog niet bij. 

Botteghin maakt stappen
Over Botteghin had Van Bronckhorst overigens wel positief nieuws te melden. De Braziliaan leek dit seizoen niet meer in actie te kunnen komen vanwege een knieblessure die hij opliep tegen Ajax. Hij maakt echter snelle stappen in zijn herstel en liet zich deze week al weer op het trainingsveld zien. ‘De mogelijkheid dat Eric dit seizoen nog kan aanhaken bestaat zeker. Hij is verder dan we verwacht hadden. Ik ben heel blij dat hij al op het veld staat en mogelijk al vrij snel bij de groep kan aansluiten,’ aldus Van Bronckhorst.

Papa Berghuis
Steven Berghuis ontbrak vrijdag op het trainingsveld, omdat hij donderdag vader is geworden van een dochter genaamd Joy. Volgens Van Bronckhorst kan dat een positieve uitwerking hebben op zijn spel. ‘Vader worden, dat is iets moois. Het gevoel dat je krijgt is enorm mooi, zo weet ik uit ervaring.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login