Nieuws

Ayoub gedroeg zich voor wedstrijd Willem II-uit onprofessioneel en kreeg straf

on

Yassin Ayoub heeft onlangs een straf gekregen van de technische staf van Feyenoord, omdat de middenvelder zich ‘allesbehalve professioneel’ zou hebben gedragen, meldt het Algemeen Dagblad. Wat de straf is, wil trainer Giovanni van Bronckhorst niet bekendmaken.

Ayoub behoorde niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Willem ll van begin vorige maand. De reden wil Van Bronckhorst dus niet vertellen. “Omdat ik voor mijn spelers ook een beschermende factor wil zijn. Dat is hoe ik werk.”

“Wat er intern gebeurt, is iets tussen mij en de spelers. Maar er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op”, reageert de Feyenoord-trainer in het Algemeen Dagblad. Het is ook niet duidelijk wat Ayoub precies gedaan heeft.

Ayoub moet het sinds zijn komst bij Feyenoord doen met een reservebeurt. De 24-jarige middenvelder speelde dit seizoen in competitieverband nog geen uur. Bij FC Utrecht was Ayoub juist een van de uitblinkers. De Marokkaan werd gezien als mogelijke vervanger van Tonny Vilhena. Het leek erop dat de Oranje-international afgelopen zomer zou vertrekken, maar hij bleef alsnog.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou