Nieuws

Ayoub: “Als ik de trainer was, dan had ik mezelf opgesteld”

on

Na zijn eerste assist voor Feyenoord was het zondag tegen sc Heerenveen tijd voor zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst. Yassin Ayoub hoopt volgende week in de basis te mogen beginnen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

“Het mag van mij wel zo doorgaan. Vorige week een assist, nu een goal. Dat is mooi meegenomen”, zegt Ayoub tegen FOX Sports na de 3-5 overwinning in Friesland. De ingevallen middenvelder gooide in de blessuretijd de wedstrijd in het slot en hoopt volgende week te starten. “Als ik de trainer was, dan had ik mezelf opgesteld. Maar nee, dat bepaal ik niet.”

“De ploeg heeft over het algemeen goed gespeeld. Alleen zonde dat we aan het eind niet scherp genoeg zijn, want ik denk niet dat Heerenveen heel goed speelde”, concludeert Ayoub. In de slotfase gaf Feyenoord de voorsprong nog bijna weg. “We hebben kansen zat gehad om uit te lopen naar 5-0 of 6-0, maar waren niet meer scherp. Het was een beetje laksheid. We gingen te makkelijk denken.”

“Voor hetzelfde geldt wordt het nog 4-4. Dan hadden we iets heel verkeerds gedaan”, aldus Ayoub. “Wij zijn Feyenoord, dus we moeten dit gewoon als volwassen mannen uitspelen en niks overlaten van Heerenveen. Als je met zo’n instelling speelt tegen iedere andere ploeg, dan ga je falen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou