Nieuws

‘AS Roma wil werk maken van Jordy Clasie’

on

Jordy Clasie sloot gisteren aan bij de selectie van Oranje. De middenvelder van Feyenoord zuchtte na de training eens diep toen bleek dat alle vragen in de richting van zijn toekomst gaan. Op geruchten gaat hij niet in, maar in Italië zijn welingevoerde bronnen ervan overtuigd dat AS Roma binnenkort bij Feyenoord op de stoep staat. ,,Als er iets moois komt, sta ik er open voor.”
Dat AS Roma inmiddels werk gaat maken van de komst van de speler, die eerder dit seizoen tegen de Romeinen schitterde in de Europa League, is volgens bronnen in Rome duidelijk. Clasie zegt in Hoenderloo vooral over Oranje te willen praten. ,,Want daar zijn we hier voor in Hoenderloo”, zegt hij. 
,,Of ik snel een beslissing neem? Iedereen die mij kent, weet dat ik niet graag lang in onzekerheid wil zitten. Dat was vorige zomer na het WK wel het geval. De interesse van FC Porto was er al die tijd, maar er kwam maar geen akkoord. Het duurde maar en het duurde maar. Tot ik vond dat het allemaal lang genoeg had geduurd. Toen heb ik besloten om niet weg te gaan.” 
Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login