Nieuws

AS Roma verwacht dat transfer binnen 48 uur rond is

on

Feyenoord en AS Roma naderen een akkoord over de transfer van Rick Karsdorp. De Italianen verwachten dat de deal binnen 48 uur rond is, meldt De Telegraaf..

Feyenoord heeft de afgelopen dagen onderhandeld met Roma over de transfer van de rechtsback. De Rotterdammers hebben vastgehouden aan de vraagprijs van rond de twintig miljoen euro. De Serie A-club verwacht dat het in de buurt kan komen van het door de Rotterdammers verlangde bedrag. Volgens de ochtendkrant kan de uiteindelijke transfersom iets lager zijn, maar met bonussen kan Karsdorp Feyenoord een recordbedrag opleveren.

.

De Oranje-international kreeg van de landskampioen toestemming om met Roma te onderhandelen over zijn persoonlijke voorwaarden. In Italië werden de details van een vijfjarig contract besproken. De Romeinse clubleiding kon echter geen zaken doen met Feyenoord, voordat er uitgaande transfers hadden plaatsgevonden.

.

De club heeft Mohamed Salah voor 42 miljoen euro verkocht aan Liverpool en ook de transfer van Kostas Manolas naar Zenit-Sint Petersburg, die voor het einde van de maand rond moet zijn, moet veertig miljoen euro opleveren. Daardoor zijn er voldoende liquide middelen beschikbaar om Karsdorp weg te kunnen kopen bij Feyenoord.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login