Nieuws

‘Arsenal wil Martins Indi in januari losweken bij Feyenoord’

on

Arsenal zou in de aankomende transfeperiode een poging willen wagen om Feyenoord-verdediger Bruno Martins Indi aan te trekken. De trainer van de Londense topclub, Arsène Wenger, is zeer gecharmeerd van de 21-jarige Nederlands international. Wenger zou Martins Indi het liefst al in januari naar Arsenal zien komen, zo meldt SportsDirect News.

Het centrale verdedigingsduo van Arsenal staat momenteel prima, maar op de linksbackpositie met wat problemen. Dit omdat Wenger niet tevreden is over de fysieke gesteldheid van Thomas Vermaelen. Martins Indi, die het liefst als centrumverdediger speelt, maar ook als linksback kan spelen, moet daarom de club komen versterken.

Afgelopen zomer werd de elfvoudig international, die nog een contract tot medio 2016 heeft, al gelinkt aan Everton. De club uit Liverpool werd echter niet concreet omdat Leighton Baines toch niet naar Manchester United vertrok. Nu kan Martins Indi binnenkort alsnog de overstap naar Engeland maken.

Feyenoord-assistent trainer Giovanni van Bronckhorst denkt dat Martins Indi, die sinds medio 2010 voor de hoofdmacht van de Rotterdammers speelt en daarvoor in de jeugd speelde, een stap omhoog kan maken. “Hij is sterk en speelt al een paar jaar in het eerste elftal en ook regelmatig in het nationale team.”

“Hij zal uiteindelijk de overstap naar het buitenland gaan maken. Wanneer de tijd rijp is en hij wil de club verlaten, dan zal hij vertrekken. We zijn blij met hem, maar we weten dat we niet kunnen concurreren met Europese topclubs”, aldus Van Bronckhorst.

Bron: Soccernews.nl

20131006-114722.jpg

You must be logged in to post a comment Login