Nieuws

Arrestant zingt non-stop Feyenoordliederen in politiebus

on

Zelden heeft de politie in Rotterdam Charlois het zo gezellig gehad na een arrestatie. Nadat ze een 44-jarige Rotterdammer hadden aangehouden voor het stelen van een Feyenoordvlag van een vlaggenstok aan de Beijerlandselaan, begon de man in de politiebus spontaan en uit volle borst clubliederen te zingen om te bewijzen dat ‘hij toch zeker niet voor die club uit 020 was’.

.

Agenten zagen op camerabeelden een dief op heterdaad een flinke Feyenoordvlag van een vlaggenstok afhalen en er vervolgens mee weglopen. Ze tipten hun collega’s, die de Rotterdammer op de Randweg tegenhielden. 

.

De politie vroeg de man of hij de vlag had verwijderd, omdat hij voor Ajax was, maar daar reageerde de man boos op dat dit niet het geval was, meldt de politie Charlois op Facebook. ,,Hij vond de Feyenoordvlag gewoon zo mooi dat hij hem thuis over het balkon wilde hangen.’’

.

De opmerking over de grote rivaal uit Amsterdam zat de man echter nog altijd niet lekker, toen hij door de agenten in het politiebusje werd gezet. Want om zijn clubliefde voor de aanstaand kampioen te bewijzen begon hij vanaf de achterbank te zingen. ,,De gehele rit en uit volle borst heeft hij Feyenoordliederen gezongen’’, zegt de politie.

.

De man werd op het bureau verhoord, maar mocht vrij snel weer gaan. Wel kreeg hij een boete van 200 euro.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login