Nieuws

Arnesen kan flink aan de bak op Varkenoord

on

Volgens het Algemeen Dagblad moet Frank Arnesen flink aan de slag bij de jeugdopleiding van Feyenoord. De technisch directeur heeft de afgelopen tijd de Feyenoord Academy uitgelicht.

Dirk Kuyt is volgens het AD de droomkandidaat om het nieuwe beloftenteams Onder 21 te trainen. Dirk heeft echter nog geen uitsluitsel gegeven op de aanbieding. De kans dat Dick Advocaat zal gaan bijtekenen, lijkt levensgroot, hierdoor is er geen plaats voor Kuyt op de bank aangezien Cor Pot dan vermoedelijk ook zal blijven. Alle andere assistenten hebben onlangs hun contract verlengd.

Feyenoord is achter de schermen druk bezig om het elftal van Onder 21 vorm te geven. Zo wil men de aan RKC verhuurde Dylan Vente terughalen. Ook zou Feyenoord de aan FC Dordrecht verhuurde spelers Achraf El Bouchataoui, Jordy Wehrmann en Ian Smeulers willen terughalen.

Tekst gaat door onder de foto’s

Achraf El Bouchataoui
Jordy Wehrmann
Ian Smeulers

Arnesen kan overigens ook nog aan de bak als het om vervangen van trainers gaat. Eerder dit seizoen vertrok Oscar Moens als coördinator bij de Feyenoord Academy. Een verschil van inzicht en de te bevaren koers was hier debet aan. Dennis te Braak die het elftal Onder 16 leidt zal na dit seizoen vertrekken en zijn heil elders zoeken. Saillant detail is dat de oefenmeester bij Feyenoord Onder 17 aan de slag zou kunnen, maar hier dus van af ziet.

De naam die volgens de Rotterdamse krant genoemd wordt om Te Braak op te volgen is Davey van den Berg(momenteel trainer van Onder 14). Van Gobbel die dit seizoen Onder 15 trainde, is gevraagd om Melvin Boel te assisteren bij Feyenoord Onder 18. Of Ulrich daar interesse in heeft, Is ook nog niet bekend.

Aanbevolen voor jou