Nieuws

Arnesen hoopt op korte termijn Linssen, Fer, Botteghin én Ié vast te leggen

on

Frank Arnesen hoopt volgens Voetbal International op korte termijn Bryan Linssen vast te leggen. Tevens hoopt Arnesen het contract van Leroy Fer te verlengen.

Dick Advocaat is volgens het weekblad zeer gecharmeerd van Linssen en wil hem per se hebben. De aanvaller is transfervrij dus de technisch directeur kan het contract makkelijk rondmaken, als hij maar binnen het salarisbudget blijft.

Linssen heeft de clubs voor het uitkiezen. Hij kan naar zijn Feyenoord, de club waar hij een warm hart voor heeft, maar Linssen kan ook naar het buitenland waar hij fors meer kan verdienen. Mocht Linssen er met Feyenoord niet uitkomen dan kan de aanvaller van Vitesse naar Griekenland, China, Duitsland óf België.

De tweede speler waar Feyenoord snel een akkoord mee wil bereiken is Leroy Fer. Advocaat wil Fer er graag nog een jaar bij hebben. De kans is vanwege het coronavirus groot dat Fer akkoord zal moeten gaan met een verlaagde aanbieding.

Ook praat Feyenoord volgens Vi.nl ook nog met Eric Botteghin over een langer verblijf. Advocaat zou de Braziliaan er ook graag nog bij willen hebben. Echter zou ook Botteghin akkoord moeten gaan met een lagere aanbieding.

Tenslotte zou trainer Advocaat ook nog hebben aangegeven bij Frank Arnesen dat hij hij Edgar Ié nog een jaar wil huren van Trabzonspor.

. . .

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login