Nieuws

Arnesen: “Er staat straks weer een prima Feyenoord”

on

Frank Arnesen is druk bezig met het samenstellen van de selectie van Feyenoord voor komend seizoen. Echter door het gebrek aan financiële middelen, wil dit nog niet echt vlotten. Zoals bekend konden Bryan Linssen en Feyenoord niet tot een akkoord komen en is er ook nog altijd geen akkoord tussen de Rotterdamse club met Fer en Botteghin.

Arnesen laat in gesprek met het Algemeen Dagblad weten niet in paniek te raken en is er “nog steeds heilig van overtuigd dat er straks weer een prima Feyenoord staat.”

Arnesen blijft erbij dat hij vindt dat Feyenoord de aanvoerder van Vitesse een prima aanbieding heeft gedaan, maar dat Linssen elders veel meer kan verdienen.

Over de gesprekken met Eric Botteghin en Leroy Fer is de Deense technisch directeur ook nog altijd positief gestemd. De td zegt in het interview met AD dat het nog altijd mogelijk is om er uit te komen met de Braziliaanse verdediger en de lange middenvelder.

Arnesen heeft ook nog geen haast om spelers te halen. Sommige competities zijn nog bezig of moeten nog woeden afgemaakt. Het huidige seizoen is door Feyenoord ook nog niet afgesloten. De selectie traint nog door tot 14 juni. Vervolgens krijgen de spelers en technische staf een paar weken vakantie en is het wachten op de UEFA en de KNVB wanneer er weer überhaupt gevoetbald kan gaan worden.

Ondertussen wordt er door het management van Feyenoord en de spelersraad nog altijd gesproken over het inleveren van salaris. Ondanks dat er nog altijd geen akkoord is tussen de spelers en Feyenoord spreekt Arnesen nog altijd de verwachting uit dat ook die onderhandelingen binnenkort worden afgerond.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login