Nieuws

Arnesen bevestigt: ‘Kuyt op termijn hoofdtrainer Feyenoord, maar niet bekend wanneer’

on

Feyenoord heeft met Dirk Kuyt afgesproken dat hij in de toekomst trainer van Feyenoord wordt. “Maar er is nooit afgesproken per wanneer dat zal zijn”, bevestigen zaakwaarnemer Rob Jansen en technisch directeur Frank Arnesen aan Rijnmond. Kuyt zal het komend seizoen geen eigen elftal trainen, maar rondkijken bij verschillende clubs.

Frank Arnesen ziet in Kuyt een toekomstig hoofdtrainer van Feyenoord. “Hij is hard bezig het vak te leren en het is inderdaad de bedoeling dat hij op termijn trainer wordt. Die afspraken lagen er al voordat ik hier in januari begon. Maar ik sta daar ook achter.“

Rijnmond gaat verder: Rob Jansen ontkent dat het al zeker is dat Kuyt vanaf 2021/2022 de hoofdtrainer is en dat de technische staf al bekend is. Kuyt zou als hoofdtrainer dan samenwerken met Alfons Groenendijk en oud-Feyenoorder Henrik Larsson. John de Wolf. “Ik ontken niet dat die namen wel eens gevallen zijn, maar dat is niet recent. Binnen Feyenoord heeft iemand doelbewust deze namen gelekt, maar er is niets concreets”, aldus Jansen.

Op de vraag of Kuyt niet in de tussentijd misschien bij een andere club als hoofdtrainer aan de slag gaat zegt Jansen. “Het zal niet gebeuren, maar stel dat Barcelona over vier maanden hem zou willen hebben, ja dan is er een andere situatie.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login