Nieuws

Arne Slot blijft komend seizoen trainer van Feyenoord

on

Na veel discussie over de toekomst van Arne Slot is er nu duidelijkheid: de trainer van Feyenoord blijft in Rotterdam. De directie van Feyenoord heeft hem een sterk verbeterde aanbieding gedaan en Slot en zijn management hebben besloten daar op in te gaan.

Het geplande gesprek op woensdag met zijn zaakwaarneemster Rafaela Pimenta ging over een langer verblijf in De Kuip. Dat terwijl een overgang naar Tottenham Hotspur ook een mogelijkheid was geweest.

De 44-jarige succestrainer van Feyenoord is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam en verrast daarin vriend en vijand. In zijn eerste seizoen wist Slot met zijn ploeg de finale van de Conference League te bereiken. In zijn tweede seizoen wist hij Feyenoord landskampioen te maken. 

De speelstijl onder Slot en de daarbij behorende resultaten zorgen ervoor dat er interesse komt van grote buitenlands clubs. Nu een vertrek uitgesloten wordt, kan een eventuele schaduwlijst met andere trainers weer terug de kast in van directeur Dennis Te Kloese.

Vrijdag is de wekelijkse persconferentie met Arne Slot, vooruitlopend op de laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse. Deze keer zal de oefenmeester daarin wel praten over zijn toekomst.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply