Nieuws

Armenteros niet tevreden met rol bij Feyenoord

on

Samuel Armenteros is niet tevreden met zijn huidige rol bij Feyenoord. De aanvaller zit vaker op de reservebank dan hem lief is. De huurling van RSC Anderlecht is echter niet van plan om de handdoek in de ring te gooien.

Armenteros moest dit seizoen al snel zijn plek afstaan. “Daar was ik natuurlijk teleurgesteld over. Maar als je naar Feyenoord gaat, weet je dat ze goede spelers hebben, zoals Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius”, vertelt de aanvaller aan Sp!ts.

De voorhoedespeler raakte geblesseerd aan zijn voet, maar wil zich daar niet achter verschuilen. “Het is absoluut geen excuus, want voor mijn blessure was ik gepasseerd”, vervolgt Armenteros. “Daarna heb ik in Marbella een goede trainingsweek gedraaid. Ik voel me, sinds ik bij Feyenoord ben, beter dan ooit.”

“Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen. Ik wil Feyenoord de Armenteros laten zien zoals de mensen me kennen. Ik blijf knokken en kom sterker terug”, toont hij zich strijdvaardig. “Een vis wil zwemmen, een voetballer wil voetballen.”

Bron: Soccernews.nl

20140122-122351.jpg

You must be logged in to post a comment Login