Nieuws

Armenteros mag zich gaan bewijzen op favoriete positie

on

Graziano Pellè deelde dit weekend een kopstoot uit en werd voor drie wedstrijden geschorst. Zodoende kreeg Feyenoord een vacante positie in de punt van de aanval. Samuel Armenteros mag die gaan invullen, zo liet Ronald Koeman weten aan het Algemeen Dagblad. De Zweedse huurling van Anderlecht krijgt de voorkeur boven Lex Immers.

“Immers is voor die rol niet meer in beeld”, zo sprak Koeman duidelijke taal. Ook repte hij geen woord over Mitchell Te Vrede. De spits werd in de voorbereiding nog bejubeld, maar moet de laatste tijd zelfs plaatsnemen op de tribune. Armenteros maakte dit seizoen al negenmaal zijn opwachting, maar moest Pellè op zijn favoriete positie voor zich dulden.

De Italiaan toont zich schuldbewust. “Ik zou er veel voor over hebben gehad als dat niet zo zou zijn. Als ik nu het geld op tafel kon leggen om de schorsing ongedaan te maken, zou ik het gedaan hebben. Het is heel vervelend dat ik er de komende weken niet bij kan zijn. Er is dit seizoen echt niets mis met mij. Dat het tegen Heracles mis ging had puur te maken met de frustratie dat het niet liep. Met de nederlaag kon ik moeilijk leven.”

Bron: Soccernews.nl

20131029-093349.jpg

You must be logged in to post a comment Login