Nieuws

Armenteros lijkt te vertrekken bij Anderlecht

on

Samuel Armenteros lijkt te vertrekken bij RSC Anderlecht. De aanvaller, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Feyenoord, is teruggezet naar het tweede elftal van de Belgische club, zo meldt Het Belang van Limburg. Volgens het Belgische medium zou hij in de belangstelling staan van enkele Eredivisieclubs.

De krant meldt dat de Zweed zich op 23 juni moet melden op de training van de reserveploeg van Anderlecht. Armenteros kon al enige tijd niet meer rekenen op speelminuten in het eerste elftal van Anderlecht. De beslissing komt dan ook niet als een grote verrassing. Ook bij Feyenoord liet hij geen onuitwisbare indruk achter.

De aanvaller kwam tot negentien wedstrijden waarin hij één keer wist te scoren. De Rotterdamse club besloot dan ook de optie tot koop niet te lichten. Anderhalf jaar geleden werd de jeugdinternational door Anderlecht nog voor een bedrag van vierhonderd duizend euro overgenomen van Heracles Almelo. Welke clubs uit de Eredivisie interesse zouden hebben, meldt Het Belang van Limburg niet.

Bron: Soccernews.nl

20140611-182424-66264698.jpg

You must be logged in to post a comment Login