Nieuws

Armenteros: ‘Alles kan snel omdraaien’

on

Samuel Armenteros kan donderdag zijn eerste Europese wedstrijd in het tenue van Feyenoord spelen. De aanvaller, afgelopen zondag gedebuteerd in de beladen confrontatie met Ajax, is een serieuze optie voor het duel met Kuban Krasnodar. “Ik hoop dat ik iets kan betekenen voor de ploeg.”

Armenteros verscheen vorige week als huurling in Rotterdam-Zuid. “Ik ben goed opgevangen en voel me goed”, vertelt hij op de clubwebsite. “Het was heel zuur dat we afgelopen zondag verloren, maar ik hoop dat we onze mindere reeks zo snel mogelijk kunnen beëindigen. Dat begint natuurlijk met de wedstrijd tegen Kuban Krasnodar, waarin we een goed resultaat moeten behalen.”

De nederlaag bij de aartsrivaal zorgde niet voor paniek bij Feyenoord. Armenteros proefde net als trainer Ronald Koeman een positief gevoel. “Al richting de wedstrijd tegen Ajax merkte ik dat iedereen gretig was, dat spelers hongerig waren. Datzelfde zie ik nu ook terug in de aanloop naar deze wedstrijd. Juist na drie nederlagen op rij groeit de gretigheid binnen de ploeg. We weten ook dat in voetbal alles snel kan omdraaien.”

Feyenoord neemt het relatief onbekende Kuban uiterst serieus. “We moeten bij deze wedstrijd niet vergeten dat we volgende week ook nog thuis tegen deze tegenstander spelen. Dat betekent dat we nu natuurlijk voor een goed resultaat moeten gaan, maar ook onze hersens erbij moeten houden.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20130821-214153.jpg

You must be logged in to post a comment Login