Nieuws

Antonucci: ‘Nog één jaar wachten en dan vlammen bij Feyenoord’

on

Francesco Antonucci verkaste vorige week van AS Monaco naar Feyenoord. Nu staat hij ook weer op de Nederlandse velden. Niet in De Kuip, maar bij FC Volendam, waar hij door de Rotterdammers gestald wordt. “Nog één jaar wachten en dan vlammen bij Feyenoord”, verklaart de aanvallende middenvelder tegenover Rijnmond.nl.

“Ik ben meer een speler die elke week moet winnen en de bal moet hebben. Ik ben geen speler die echt moet verdedigen. Daarom heb ik voor Volendam gekozen. We moeten dit jaar naar de eredivisie.”

“Feyenoord vindt mij een goede speler, maar nog geen complete speler”, verklaart de aanvallende middenvelder. “Natuurlijk wil iedere speler in De Kuip spelen. Ik was daar vorige week voor het eerst. Ik voelde me een beetje als een kind die zijn droom waarheid maakt. Ik moet nog een stap maken om echt een topspeler te worden.”

Volgens de middenvelder is er geen scenario dat hij eerder dan volgend seizoen naar Feyenoord trekt. “Ik denk heel het seizoen bij Volendam en hen helpen te promoveren.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login