Nieuws

Amrabat kan naar Club Brugge, Sporting Portugal of Mainz

on

Sofyan Amrabat wil per se vertrekken bij Feyenoord en er is nog best veel interesse voor de international van Marokko. Volgens Voetbal International zijn het Belgische Club Brugge, het Duitse FSV Mainz en het Portugese Sporting Portugal in de race voor zijn handtekening.

Het blad bericht: “Club Brugge, Sporting Portugal en FSV Mainz 05 hebben belangstelling voor Sofyan Amrabat, die heeft aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. Amrabat kwam vorig jaar over van FC Utrecht, maar groeide ondanks 31 officiële optredens in zijn eerste seizoen niet uit tot basisspeler in De Kuip. De middenvelder werd vervolgens geselecteerd voor het WK, waar hij namens Marokko als invaller in actie kwam tegen Iran.”

Men gaat verder: “Begin dit seizoen deed trainer Giovanni van Bronckhorst nog een beroep op hem in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en Trencín (de uitwedstrijd in de voorronde van het Europa League-toernooi). Tijdens de Eredivisie-duels met De Graafschap en Excelsior en in de returnwedstrijd tegen Trencín maakte de 22-jarige Amrabat geen deel uit van de selectie.”

Bron: Soccernews.nl