Nieuws

Amrabat: ‘Je moet ervan leren. Hiervoor ben ik naar Feyenoord gekomen’

on

Jan-Arie van der Heijden en Sofyan Amrabat zijn niet bang dat het verloren Champions League-duel met Manchester City doorwerkt richting de topper tegen PSV. Precies een jaar geleden werkte Feyenoord met een heel ander gevoel toe naar het treffen met de Eindhovenaren.

Destijds hadden de Rotterdammers net gewonnen van Manchester United (1-0) in de Europa League. Zo’n 48 uur later werd PSV met 0-1 verslagen. Dit keer kreeg Feyenoord juist een tik van City (0-4). “Ik geloof niet dat het doorwerkt”, zegt Jan-Arie van der Heijden in het Algemeen Dagblad. “City behoort tot de besten ter wereld. We hebben vorig seizoen vaker tegenslagen gehad waar we sterker uitkwamen. Laat dat nu weer zo zijn.”

Sofyan Amrabat, die er met kramp af moest in zijn Champions League-debuut, is het daarmee eens. “Ik denk niet dat we hier last van krijgen. We zijn goed aan het seizoen begonnen en gaan gewoon met vertrouwen naar PSV. Een 4-0 nederlaag is nooit fijn, maar dit wordt nabesproken en snel vergeten. Duels tegen de absolute wereldtop kun je maar beter alvast in je rugzak hebben.”

“De trainer zei dat hij bij zijn Champions League-debuut binnen een half uur met 3-0 achter stond tegen Juventus (1997, red.). Je moet ervan leren. Hiervoor ben ik naar Feyenoord gekomen”, besluit de middenvelder.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login