Nieuws

Amrabat denkt dat transfer naar Feyenoord snel rondkomt

on

Sofyan Amrabat hoopt spoedig de overstap te maken naar Feyenoord. De Rotterdammers naderen een akkoord met FC Utrecht over de 20-jarige middenvelder, wiens contract nog een jaar doorloopt.

.
“FC Utrecht is met Feyenoord in gesprek. Ik ga ervan uit dat ze er samen uitkomen zonder gedoe. Dat vind ik belangrijk. Ik wil op een goede manier vertrekken. Nu moet ik geduld hebben tot het akkoord er is”, aldus Amrabat woensdag tegen Voetbal International.

.

Amrabat maakte in 2014 zijn debuut voor FC Utrecht en brak dit jaar definitief door bij de Domstedelingen. De Marokkaans international speelde afgelopen seizoen 38 officiële wedstrijden en kwam daarin één keer tot scoren. 

.

Hoewel Amrabat nog maar één seizoen een vaste kracht is bij FC Utrecht, denkt hij nu al klaar te zijn voor een nieuwe stap in zijn loopbaan.

.

“Die bevestiging voelde ik tijdens de topwedstrijden tegen Feyenoord, PSV en Ajax”, vertelt Amrabat. “Ik heb laten zien dat ik niet onder doe voor de top in Nederland. En bij het Marokkaanse elftal trainde ik met jongens uit de grote competities en daar haakte ik ook aan.”

.

Bron: nusport.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login