Nieuws

‘Als we zo doorgaan, doet Feyenoord met gemak mee om het kampioenschap’

on

Feyenoord besloot in de zomer om de knip te trekken voor Bilal Basacikoglu, maar de van sc Heerenveen overgenomen vleugelaanvaller kent een moeizame start in De Kuip. Fred Rutten liet Basacikoglu dit seizoen pas twee keer in de basis beginnen in de Eredivisie en gaf hem vier invalbeurten. Toch moppert de dribbelaar niet en is hij tevreden in Rotterdam.

De negentienjarige Basacikoglu merkt dat het bij Feyenoord allemaal even wat sneller gaat dan bij Heerenveen. “Ik heb een moeilijke periode gehad, maar ik heb gewoon vertrouwen in mezelf en in het team”, zegt de aanvaller tegen FOX Sports. “En op dit moment gaat het gewoon heel goed als team. Ik denk dat als we zo doorgaan, dat we dan met gemak meedoen om het kampioenschap.”

Feyenoord staat na dertien wedstrijden op de derde plaats in de Eredivisie, met zeven punten minder dan koploper PSV. Voor de winterstop speelt de ploeg van Rutten echter nog tegen de lijstaanvoerder en kan het verschil dus verkleind worden. Aankomend weekend speelt Feyenoord de Rotterdamse derby met Excelsior.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8437.PNG

You must be logged in to post a comment Login