Nieuws

“Als je de laatste kans op een prijs niet pakt, is dat een teleurstelling”

on

Na de 0-3 nederlaag tegen Ajax in de halve finale van de KNVB Beker, besefte Giovanni van Bronckhorst dat hij zijn succesvolle periode als trainer van Feyenoord afsluit zonder prijs. Dat zorgt voor grote teleurstelling.

“Als je de laatste kans op een prijs niet pakt, is dat een teleurstelling. Hoe dichter je bij een prijs bent, hoe groter de teleurstelling. Die voel ik nu wel, ja”, vertelt de na dit seizoen vertrekkende Van Bronckhorst aan verslaggever Hans Kraay bij FOX Sports. “Maar het gaat niet om mij. Ik had de supporters van ons zo graag een bekerfinale in De Kuip gegeven.”

“Natuurlijk ben ik teleurgesteld”, vervolgt de oefenmeester, die Feyenoord nog sterk zag beginnen in De Kuip. “Het moment van Larsson, dat we op voorsprong hadden komen, blijkt bepalend te zijn. We beginnen goed en verdienen op voorsprong te komen, maar dat gebeurt niet”, treurt hij.

Dat Ajax op voorsprong kwam via een onterechte hoekschop zorgt voor een wrange nasmaak. “Beide teams zaten goed in de wedstrijd. Vlak voor rust krijgen we toch een treffer tegen. Ik zag wel dat de bal via Tadic achter ging, maar de scheids gaf een corner. Het is gek dat ook de VAR zegt dat het een corner is, terwijl iedereen kan zien dat het geen corner is.”

“Door die tegengoal viel het dood in het stadion. Als dan snel na rust die tweede tegentreffer er overheen komt, wordt het moeilijk”, besluit Van Bronckhorst.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login