Nieuws

‘Als Feyenoorder niet tevreden over seizoen’

on

In tegenstelling tot mensen binnen Feyenoord zelf, heeft Willem van Hanegem meer moeite met de eindklassering van de Rotterdamse club. De formatie van trainer Ronald Koeman besloot zondag het seizoen met een 1-0 overwinning op NAC Breda en eindigt daardoor achter PSV en Ajax op de derde plaats van de eredivisie.

‘Als Feyenoorder ben ik niet tevreden over het seizoen. Een ander misschien wel, maar dat moeten zij weten,’ zegt de voormalig speler en trainer van Feyenoord in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. ‘Vandaag hadden ze met Ajax kunnen strijden om de titel. Dat is helemaal niets geks. Ze hebben echt kansen gehad om tot de laatste dag mee te doen om het kampioenschap. In ieder geval zeker om tweede te worden.’

Vorige week ging Feyenoord onderuit bij ADO Den Haag (2-0) en moest het zodoende definitief een streep zetten door de tweede plek. ‘Dan kun je zeggen: je wordt derde, hartstikke leuk. Maar ik had liever tweede geworden met de kans dat je de voorronde van de Champions League doorkomt. Waarom zou Feyenoord volgend seizoen niet in staat zijn een wat grotere club te elimineren? Daar voetbal je voor,’ aldus Van Hanegem.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login