Nieuws

“Als Feyenoord nog iets gezonder wordt, komt er vanzelf een prijs in zicht”

on

Het contract van Feyenoord-trainer Ronald Koeman, die bij zijn komst naar Rotterdam genoegen nam met een flinke stap terug ten opzichte van andere Nederlandse topclubs, is met enkele tonnen is opgewaardeerd.

Technisch directeur Martin van Geel laat weten dat het nieuwe salaris nog altijd binnen de beperkte grenzen van Feyenoord ligt. De betere beloning verdient Feyenoord als club dik terug, omdat de transferwaarde van een compleet elftal aanzienlijk is gestegen.

Koeman heeft al een waslijst aan hoofdprijzen achter zijn naam staan. Om die reden kent hij geen frustraties dat hij in Rotterdam nu even zonder zit. De sensationele, individuele ontwikkeling van spelers maakt veel goed. Dat houdt zelfs Arsene Wenger bij Arsenal op de been.

Koeman: „Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Je hebt te maken met clubs om je heen die meer kunnen en wíllen betalen. Als hier een speler moet kiezen tussen Feyenoord, Ajax of PSV, zijn in Amsterdam en Eindhoven de mogelijkheden op dit moment nog groter. Maar dat wij met minder mogelijkheden toch een uitstekend elftal hebben, geeft echt veel voldoening. Als Feyenoord financieel nog iets gezonder wordt, komt er hier vanzelf een prijs in zicht.”

Koeman verwacht dat hij de beste spelers van Feyenoord naar een nog hoger plan kan trekken. „Er zijn genoeg spelers waar nog rek in zit.”

Bron: Telegraaf.nl

You must be logged in to post a comment Login