Nieuws

Alireza: ‘De mentaliteit in deze ploeg is ongelofelijk’

on

Als redder in nood was daar vanmiddag Alireza Jahanbakhsh, die met twee doelpunten tegen PSV (2-2) hoogstpersoonlijk zorgde voor een punt voor Feyenoord. De Iraniër glunderde na afloop uiteraard vanwege zijn glansrol en prees de vechtlust van Feyenoord.

Ja, het gevoel dat het zelfs na de 0-2 achterstand nog kon voor Feyenoord had invaller Jahanbakhsh zeker. Feyenoord kreeg dan ook dusdanig veel kansen dat het eigenlijk wachten leek op treffers voor de ploeg van Arne Slot. “We wisten dat als we zo door zouden gaan, het goed zou komen. We hadden gewoon goede kansen om de wedstrijd te winnen. Ik denk dat we twee punten hebben laten liggen”, aldus Jahanbakhsh.

Opgeven deed Feyenoord geen moment. Na de rode kaart voor Armando Obispo kreeg Feyenoord een mokerslag te verwerken toen Thorgan Hazard de 0-2 maakte. Maar Feyenoord bleef knokken. “De mentaliteit van deze ploeg is ongelofelijk goed. We blijven doorgaan en hebben ons al een paar keer dit seizoen teruggeknokt. Als we bovenaan willen eindigen en prijzen willen winnen, dan hebben we deze mentaliteit nodig.”

Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply