Nieuws

Al 20.000 supporters verlengen seizoenkaart

on

De afgelopen weken hebben al meer dan 20.000 supporters hun seizoenkaart van Feyenoord verlengd! Zij zijn daarmee ook in het seizoen 2014-2015 verzekerd van hun plek in De Kuip. De teller stond begin deze maand nog op 10.000 verlengingen. De voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders die hun kaart willen verlengen duurt tot en met aanstaande zondag, 20 april. Met de seizoenkaart 2014-2015 heb je onder meer toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen en uiteraard ben je verzekerd van je plaats bij alle competitiewedstrijden van Feyenoord in De Kuip.
Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd, dan kun je dit alsnog doen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Als je deze week je kaart verlengt, heb je recht op gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), terwijl er geen prijsstijging wordt doorberekend*. Nu Feyenoord zich heeft verzekerd van directe plaatsing voor Europees voetbal, is definitief dat je met je seizoenkaart ook de eerste Europese thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen kunt bezoeken.

Besluit je jouw seizoenkaart na deze week, maar vóór het einde van seizoen 2013-2014 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Zij kunnen dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2014-2015:
• Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
• Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
• Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd;
• Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
• Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
• Gratis lidmaatschap Het Legioen, inclusief 11 x Feyenoord Magazine (voor kinderen tot en met 14 jaar Kameraadjes);
• 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel hiervoor met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord stuurt het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Bron: Feyenoord.nl

20140415-151844.jpg

You must be logged in to post a comment Login