Nieuws

“Akkoord De Vrij en Feyenoord niet ver weg”

on

Een akkoord tussen Feyenoord en Stefan de Vrij over een nieuw contract is niet ver weg. De zaakwaarnemer van de aanvoerder voerde donderdag een ‘goed gesprek’ met Feyenoord en beide partijen hopen elkaar voor maandag te vinden in een nieuwe verbintenis. Het huidige contract van De Vrij loopt na volgend seizoen af; zijn werkgever wil graag minimaal één jaar langer door.

“Nee, er is nog geen witte rook”, zegt technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad na het onderhoud met het kamp-De Vrij. “Het liep zoals bijna altijd in goede sfeer en met wederzijds respect.” Een van de potentiële struikelblokken is het salaris: De Vrij verlangt een beter honorarium dat past bij zijn rol als aanvoerder. Desalniettemin is de kans groot dat beide partijen spoedig een akkoord bereiken. De Vrij voegt zich maandag bij de selectie van Jong Oranje om zich voor te bereiden op het jeugd-EK.

Volgens het Algemeen Dagblad ligt een vertrek van Bruno Martins Indi voor de hand, wanneer De Vrij langer verbonden blijft aan Feyenoord. Met een eventuele transfersom voor de linksback, wiens verbintenis doorloopt tot medio 2016, moet Ronald Koeman zich kunnen versterken op de transfermarkt. Overigens bereikte Feyenoord donderdag al overeenstemming met steunpilaar Jordy Clasie, die tot de zomer van 2016 zal tekenen.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login