Nieuws

Ajax blokkeert kaarten bekerwedstrijd

on

Ajax heeft een onbekend aantal kaarten voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord preventief geblokkeerd. Het gaat om kaarten waarvan het vermoeden bestaat dat die in verkeerde handen terecht zijn gekomen. Dat meldde een woordvoerder van de club vandaag.

Dat betekent dat er morgen bezoekers bij het scannen van hun toegangskaart uit de rij worden gehaald. ‘Aan hen vragen we onder meer hoe ze aan hun kaart zijn gekomen. Als ze die op een legale manier hebben gekocht, is er geen probleem en kunnen ze de wedstrijd gaan bekijken’, zegt de woordvoerder.

Hoewel Ajax verantwoordelijk is voor de kaartverkoop voor deze bekerwedstrijd, hanteert de KNVB wel standaardvoorwaarden. ‘Commerciële doorverkoop van kaarten is niet toegestaan. Als zich dat voordoet kunnen clubs die kaarten blokkeren of als extra controle bij de ingang naast het entreebewijs ook om een clubkaart vragen’, liet een woordvoerder van de voetbalbond dinsdag weten.

In Amsterdam bestaat de vrees dat Feyenoordfans met illegaal verkregen toegangskaarten morgen aanwezig zijn bij het bekerduel tussen Ajax en Feyenoord. Dat gebeurde zondag al in Utrecht toen een honderdtal fans van de Rotterdamse club opdoken in een vak waarvoor zij officieel geen kaartje hadden kunnen kopen.

Bron: Ad.nl

20140121-165458.jpg

You must be logged in to post a comment Login