Nieuws

‘Ajaks wil Vermeer terug bij vertrek Cillessen’ 

on

Ajax werkt achter de schermen aan een zeer opmerkelijke terugkeer van Kenneth Vermeer. De sluitpost van Feyenoord moet de vervanger van Jasper Cillessen worden als de Oranje-goalie wordt weggekocht door Manchester United. Dat weet AjaxPrimeur.nl uit betrouwbare bron te melden.
Met de naderende transfer van David De Gea naar Real Madrid worden de geruchten over een vertrek van Cillessen naar Man Utd steeds hardnekkiger. In Nederland zijn vervangers echter nauwelijks voorhanden en mede daardoor is Ajax weer bij Vermeer uitgekomen.

In de ogen van de clubleiding is de 29-jarige Amsterdammer de ideale kandidaat om Cillessen op te volgen, weet AjaxPrimeur. Vermeer heeft bij Feyenoord een gelimiteerde transfersom van vijf miljoen euro in zijn contract staan en Ajax is bereid om dat bedrag op tafel te leggen. 
Ajax liet Vermeer slechts één jaar geleden met tegenzin naar Feyenoord verkassen. De nu 29-jarige keeper verloor de concurrentiestrijd van Cillessen, kreeg toestemming om voor nog geen miljoen euro te verkassen en toen kwam zaakwaarnemer Winnie Haatrecht plots met Feyenoord op de proppen.
Frank de Boer was destijds witheet over het vertrek van Vermeer naar Feyenoord. De trainer voelde zich genaaid en was geschokt over de plotselinge transfer vlak voor de deadline. Met de terugkeer van Vermeer zou Ajax nu twee vliegen in één klap kunnen slaan: de club heeft een geschikte vervanger van Cillessen binnen en concurrent Feyenoord wordt fors verzwakt. 

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login