Nieuws

Aftellen naar de Open Dag (II)

on

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2013. Centraal tijdens deze dag staat uiteraard de presentatie van de selectie voor het seizoen 2013-2014, maar daarnaast zijn er in en rond het stadion vele activiteiten te vinden. Feyenoord.nl licht in aanloop naar de Open Dag een aantal bijzondere acties en programmaonderdelen uit. In deel II: DrukwerkMAX, Feyenoord in de Samenleving en de handtekeningensessies.

DrukwerkMAX
Feyenoord sloot vorige week een sponsorovereenkomst met DrukwerkMAX, dat ook de huisdrukker wordt van de club. DrukwerkMAX grijpt de Open Dag van Feyenoord aan om kennis te maken met het legioen, vertelt directeur Stephan Stergiou. ‘We hopen een bijdrage te kunnen leveren aan een schitterende dag voor alle Feyenoord-supporters’, zegt hij. ‘Dat doen we onder meer met een leuk spel waarbij we gebruik maken van een wervelwindmachine. Die blaast allemaal kleine rode ballen rond. De twintig supporters die zondag de meeste ballen weten te vangen, winnen een Feyenoord-statafel!’

Feyenoord in de Samenleving
Tijdens de Open Dag zet Feyenoord in de Samenleving zo’n 45 vrijwilligers in, die zullen assisteren bij verschillende activiteiten rondom het stadion. Deze vrijwilligers zijn afkomstig uit verschillende maatschappelijke projecten, zoals het Feyenoord Fancoachproject en de Feyenoord Streetleague. Daarnaast krijgt Feyenoord versterking van verschillende organisaties waarmee wordt samengewerkt, zoals het Scheepsvaart en Transport College en Stek Jeugdhulp.

Bezoekers van de Open Dag kunnen kennis maken met verschillende projecten van Feyenoord in de Samenleving. Zo is de Giovanni van Bronckhorst Academy, waar kinderen met een leerachterstand naschoolse lessen volgen, geopend voor publiek. In de Academy kan deelgenomen worden aan een quiz over Feyenoord in de Samenleving, waarmee een leuke Feyenoord-prijs gewonnen kan worden.

Handtekeningen
Natuurlijk is het tijdens de Open Dag weer mogelijk om de handtekeningen van alle selectiespelers van Feyenoord te verzamelen. Op de groene, de blauwe en de gele zone gaan zondag vanaf 15.15 in totaal vier speciaal ingerichte podia open, waar alle krabbels van de spelers te verzamelen zijn.

Kijk voor meer informatie over de Open Dag op www.feyenoord.nl/opendag20130718-093253.jpg

You must be logged in to post a comment Login