Nieuws

Aftellen naar de Open Dag (I)

on

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2013. Centraal tijdens deze dag staat uiteraard de presentatie van de selectie voor het seizoen 2013-2014, maar daarnaast zijn er in en rond het stadion vele activiteiten te vinden. Feyenoord.nl licht in aanloop naar de Open Dag een aantal bijzondere acties en programmaonderdelen uit. In deel I: Opel en de eerste training van Feyenoord A1.

Zoals je weet, is Opel de trotse nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord en daarom trakteert Opel. Kom jij 21 juli in je Opel naar de Open Dag dan mag je gratis parkeren. Meld je nu aan via de Feyenoord Facebook-pagina, want het aantal plaatsen is gelimiteerd en vol is dus echt vol!

Maar er is meer! Opel geeft ook nog twintig VIP parkeerplaatsen weg. Twintig Opel-rijders mogen gebruik maken van Valet Parking en maken bovendien kans op een wel heel bijzondere prijs. Want terwijl jij je op de Open Dag laat onderdompelen in alles wat Feyenoord is, gebeurt er tegelijkertijd mogelijk hetzelfde met jouw Opel. Wie weet wordt jouw Opel gewrapt in de kleuren van jouw Feyenoord!

Als opwarmer voor het stadionprogramma, werkt Feyenoord A1 zondag vanaf 13.30 uur de eerste training van het seizoen af op het veld van De Kuip. Dit is tevens de eerste oefensessie van Feyenoords hoogste jeugdelftal onder leiding van Roy Makaay. De oud-spits is met ingang van dit seizoen de opvolger van Damien Hertog als trainer van Feyenoord A1. Voor het legioen van Feyenoord is de training een mooie gelegenheid om de talenten uit de jeugdopleiding met eigen ogen aan het werk te zien en aan te moedigen voor het nieuwe seizoen. De officiële start van het stadionprogramma is aansluitend aan de training van Feyenoord A1 vanaf 14.00 uur.

Kijk voor meer informatie en voor het volledige programma van de Open Dag op www.feyenoord.nl/opendag.

Bron: Feyenoord.nl

20130717-171224.jpg

You must be logged in to post a comment Login