Nieuws

Afscheid Vilhena voor aanvang Feyenoord – PSV

on

Tonny Vilhena neemt komende zondag in De Kuip officieel afscheid van Feyenoord. De 24-jarige middenvelder, die afgelopen zomer naar FC Krasnodar vertrok, wordt voor de aftrap van de kraker tegen PSV door de club in het zonnetje gezet.

Afgelopen zomer kwam er na liefst acht seizoenen een einde aan het dienstverband van Vilhena bij Feyenoord. Daarvóór genoot hij vanaf zijn zesde zijn opleiding bij Feyenoord Academy en kan dus met recht een kind van de club worden genoemd.

In januari 2012 debuteerde Vilhena als jeugdspeler in het eerste elftal van Feyenoord. In de jaren die daarop volgden ontwikkelde de linkspoot zich voornamelijk als middenvelder tot een van de drijvende krachten van het elftal. In 2016 won hij met de KNVB Beker met Feyenoord zijn eerste prijs, waarna de landstitel, nog een KNVB Beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal volgden.

Om hem te bedanken voor de mooie jaren bij de club wordt Vilhena zondagmiddag uitgezwaaid door het legioen. Kort voor aanvang van Feyenoord – PSV loopt hij een ereronde door De Kuip. Wil je daarbij aanwezig zijn? Klik hier voor tickets.

Bron: FEYENOORD.nl

Foto’s Feyenoordinbeeld.nl

You must be logged in to post a comment Login