Nieuws

Afhandeling (seizoen)kaarten 2019-2020 | Alle info

on

Mee naar het stadion, een plaatsje in de zon, hand in hand met je kameraden. Het zit er door de huidige situatie voorlopig allemaal niet in. En dat terwijl we aan zo’n goede reeks bezig waren. Nee, Feyenoord was echt nog lang niet moe. In plaats van een gejuich uit duizend kelen is het nu stil in De Kuip. De clubliefde is echter onvoorwaardelijk.

Even uit het oog, nooit uit het hart
Allereerst bedankt Feyenoord jou graag voor je onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Wie weet waar de goede reeks van de laatste maanden toe had geleid… Zodra het weer mogelijk is, ontvangen we je graag weer in De Kuip. Want: Even uit het oog, nooit uit het hart. Tot die tijd rekent de club op jouw onvoorwaardelijke trouw. En vragen we je om ook nu achter ons te blijven staan.

Feyenoord biedt seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor een van de resterende wedstrijden van het afgelopen seizoen een aantal opties. Deze zijn tevens afgestemd met FSV De Feijenoorder, de supportersvereniging staat achter het beleid dat de club hierin voert.

Je kan de club steunen!
De coronacrisis raakt ons allemaal. Je kan de club in deze tijd steunen en helpen! Klik hier(seizoenkaarthouders) of hier (supporters met losse kaart) om te lezen wat je voor Feyenoord kan betekenen en wat jouw opties zijn. Op die pagina vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen.


De coronacrisis raakt ons allemaal. Laten we elkaar helpen, als Feyenoorders onder elkaar. Niets is sterker dan dat ene woord!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login