Nieuws

Afhandeling Kameraadjes Voetbalfeest | Alle info

on

Zondag 29 maart 2020 moest een geweldige dag worden in De Kuip met duizenden (jonge) Feyenoorders, kidspersconferenties met Feyenoord-spelers, tientallen activiteiten en nog veel meer. Helaas kon de zesde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest geen doorgang vinden. In dit bericht lees je wat dat betekent voor reeds aangeschafte kaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest 2020.

De wervelende show en optredens van topartiesten als Snelle en Ronnie Flex gingen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet door. Veiligheid en gezondheid staan boven alles en daarom is het besluit genomen om het evenement te verplaatsen naar het seizoen 2020-2021. 

Feyenoord biedt kaartkopers van het Kameraadjes Voetbalfeest 2020 de mogelijkheid om de club extra te steunen en af te zien van een tegemoetkoming, of de aankoop om te zetten in vouchers voor de volgende editie van dit evenement, wanneer er een extra groot feest gevierd wordt in De Kuip.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Je kan de club in deze tijd steunen en helpen! Klik hier om uitgebreid te lezen wat je voor Feyenoord kunt betekenen, wat de opties zijn en voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bron: Feyenoord.nl

Bron foto: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login