Nieuws

Advocaat wisselde slechts één keer: “Ik ben altijd een beetje bang dat er eentje iets doet wat ik niet wil”

on

Na Berghuis verscheen trainer Dick Advocaat voor de microfoon van Hélène Hendriks van ESPN.

Advocaat: “Ik vond het een hele boeiende wedstrijd met eigenlijk een terechte uitslag. Ik denk dat we de eerste helft vijf of zes 100% kansen hadden om de wedstrijd te beslissen. In de tweede helft kregen we geen grip meer op de tweede helft en creëerden we ook minder.”

Hendriks wilde weten waarom Advocaat slechts één keer wisselde: “Ik heb maar één wissel toegepast. ik ben altijd bang dat een elftal dat staat, de organisatie staat, als je dan doorgaat wisselen ben ik altijd een beetje bang dat er eentje iets doet wat ik niet wil.”

Op de vraag waarom Advocaat Haps in bracht liet de trainer weten dat Haps een jongen is die snelheid heeft én in dit seizoen altijd als een valse linksbuiten heeft gestaan.”

Volgens Hendriks is Nick Marsman verkozen tot ‘man of the match’. Advocaat was blij met het vertoonde spel van de de doelman: “Marsman doet het geweldig. Het is goed voor Feyenoord en ook voor die jongen dat hij het zo goed doet.”
Op de vraag of Marsman met zijn optreden ook al aan de deur van het Nederlands Elftal klopt, laat de 73-jarige trainer weten: “Hij doet het bij ons uitstekend. Dat moet de bondscoach maar beslissen, daar ga ik niet meer over”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply