Nieuws

‘Advocaat zou ideale tussenoplossing zijn bij vertrek Van Geel’

on

Het rommelt op de burelen van De Kuip. Naar verluidt vertrekken directeurs Martin van Geel en Eric Gudde na dit seizoen, al is het volgens Feyenoord te vroeg om daarover te speculeren. Er blijft wel een belangrijke vraag staan: wie gaat zich dan ontfermen over het technisch beleid?

Volgens Voetbal International zou die vacature weleens intern opgevuld kunnen worden. Het weekblad schrijft over een tussenoplossing waarbij Dick Advocaat, momenteel adviseur bij het elftal, de invulling van de selectie voor een belangrijk deel voor zijn rekening neemt. Advocaat staat daarvoor open, schrijft men. 

.

“Advocaat verschijnt eens per week in De Kuip om te sparren met de technische staf”, aldus het blad. “Dan is de oud-bondscoach een kritische gesprekspartner. Ook op de spelersgroep maakt Advocaat indruk. Als hij aanschuift voor de lunch, is het stil. Met zijn status en netwerk zou hij een ideale tussenoplossing zijn om Feyenoord te helpen op weg naar volgend seizoen. Hij schijnt ervoor open te staan. Een gesprek met de club lijkt een kwestie van tijd.”

.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login