Nieuws

Advocaat: “Zijn ze goed, zijn ze goed. Zijn ze wat minder goed, dan moeten ze beter worden”

on

Trainer Dick Advocaat verscheen voor aanvang van de wedstrijd tussen Fc Utrecht en Feyenoord voor de camera van ESPN.

Verslaggever Christian Willaert vroeg aan de trainer van Feyenoord waarom hij gekozen heeft voor een vijf mans verdediging.

Advocaat zegt dat Feyenoord aanvallender gaat spelen dan normaal, omdat de backs meer moeten opkomen. Advocaat voegt er wel aan toe dat de backs de opdrachten dan wel goed moeten uitvoeren.

Christian Willaert gaf tijdens het interview aan de trainer van Feyenoord de tip om eens een arm om Bozenik te slaan. Dit zou de trainer volgens de verslaggever moeten doen omdat Advocaat hem vorige week nog opstelde en na de wedstrijd en ook vrijdag redelijk kritisch op de Slowaakse spits was. Wellicht dat wat extra liefde voor een stimulans zou zorgen.

Advocaat: “Ik vind dat een amateuristische gedachte. Eind van de maand krijgt hij toch ook zijn volledige salaris. Ik ben eerlijk tegen hem, zeg wat ik denk. Ik kan moeilijk dingen tegen hem zeggen die niet kloppen. Als een speler goed is, is ie goed. Zijn ze minder goed, moeten ze beter worden.”

Advocaat wilde niet te specifiek ingaan op de situatie van Bozenik. “Er moet toch een reden zijn dat ik hem niet opstel?!, of niet? Ik kan er wel een heel verhaal over houden, maar daar heb ik geen zin meer in.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply