Nieuws

Advocaat ziet toekomst met vertrouwen tegemoet

on

Dick Advocaat zei voor de camera’s van FoxSports erg blij te zijn met de prestatie van Feyenoord: ‘Als je wint is het altijd leuk om naar te kijken, maar als je ook nog op deze manier speelt wordt het alleen nog maar leuker,’

Advocaat verraste met de opstelling door Bryan Linssen in de spits te zetten en Diemers vanaf de linkerkant te laten spelen. Advocaat liet weten dat in de voorbereiding er al niet zoveel gescoord en waren er weinig combinaties die Dick terug wilde zien, maar met deze formatie creëerden ze mogelijkheden en kwamen ze er wel doorheen. Dat heeft zich doorgezet naar deze wedstrijd.

Over de backs (Haps en Nieuwkoop) was Advocaat uiterst enthousiast. ‘Beiden speelden uitstekend, maar het hele elftal speelde goed, heel volwassen. Er stond echt een elftal!”

Advocaat vond zijn voorstopper Spajic het ook geweldig doen: “Eerste wedstrijd en maar twee dagen getraind en dan zo spelen. Ik ben heel blij met de manier waarop we gespeeld hebben.”

Willem II heeft de laatste 14 thuiswedstrijden niet meer verloren. Dick lijkt het elftal nu weer naar zijn hand gezet te hebben en hij ziet de toekomst ook met vertrouwen tegemoet.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login