Nieuws

‘Advocaat zet zinnen op spits en scorende middenvelder’

on

De volledige top van Feyenoord is afgereisd naar het trainingskamp van de club in Marbella. Mark Koevermans (algemeen directeur), Sjaak Troost (technisch directeur) Toon van Bodegom (voorzitter van de raad van commissarissen), Stanley Brard (hoofd jeugdopleiding) en de nieuwe td Frank Arnesen bekeken vanochtend de eerste training Feyenoord op de velden van het Marbella Football Center. Dit meldt Voetbal International op hun website.

Sinds de komst van trainer Dick Advocaat steeg Feyenoord op de ranglijst van de Eredivisie naar plek vijf.

Advocaat heeft sinds zijn aanstelling meerdere malen in de pers aangegeven dat zijn doelstelling is om Europees Voetbal te halen. Of dit via de play-offs, rechtstreekste plaatsing óf via de KNVB beker bewerkstelligt wordt, dat maakt Dick niet uit. Echter wil de 72 jarige oefenmeester nieuwe spelers binnenhalen om zijn missie te laten slagen. De prioriteit zou volgens VI.nl liggen op de spitspositie en een scorende middenvelder.

Zoals algemeen bekend heeft Feyenoord geen geld om spelers te kunnen kopen, daarom zal in eerste instantie gekeken worden om spelers op huurbasis aan te trekken.

Frank Arnesen begint 15 januari officieel als technisch directeur bij Feyenoord, maar de Deen woont in Marbella en zal deze week ongetwijfeld zijn input al geven over de komst van spelers.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login