Nieuws

‘Advocaat wil Clasie naar Sunderland halen’

on

Het is natuurlijk al even bekend dat het Southampton van Ronald Koeman maar al te graag zou zien dat Jordy Clasie, de aanvoerder van Feyenoord, binnen afzienbare tijd tekent in Engeland. Daarbij krijgt de equipe van Koeman mogelijk echter concurrentie van ‘de nieuwe club’ van Dick Advocaat. Big Dick wil naar verluidt een groot deel van zijn transferbudget spenderen aan de kleine middenvelder.

Eerder vandaag konden we al lezen dat Advocaat bij Sunderland de beschikking krijgt over een flinke zak met geld. 50 miljoen euro mag hij uitgeven, en een aanzienlijk gedeelte daarvan komt misschien terecht op een Rotterdamse bankrekening. De Engelse krant de Daily Mail weet namelijk te melden dat de naam van Jordy Clasie boven aan een shortlist van de Engelse laagvlieger prijkt.
Sunderland is natuurlijk niet de enige gegadigde voor Clasie. Het Southampton van Koeman lijkt namelijk eveneens meer en meer in te zoomen op de Feyenoord-middenvelder, en in een eerder stadium hoorden we ook al over de interesse van onder meer AS Roma, Lazio Roma en Schalke 04.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login