Nieuws

Advocaat verwacht Leroy Fer 4 tot 6 weken kwijt te zijn

on

Dick Advocaat liet in de persconferentie na afloop van Feyenoord- Sparta weten dat hij de 1-1 een teleurstellend resultaat vond qua voetbal. “We dachten dat we verder waren na de wedstrijd tegen Willem II en tegen ADO. Tactisch gezien deed Sparta het uitstekend tegen ons en daar hadden wij wat moeite mee, dus we weten weer waar we staan.”

Advocaat gaat verder: “Het geen leuke wedstrijd om naar te kijken. Wij waren niet bij machte om het elftal van Sparta uit elkaar te spelen.

Advocaat wil niet het excuus zoeken om het ontbreken van het publiek mee te laten wegen in het resultaat. “Volgende week spelen we tegen RKC ook zonder publiek, dus dat is geen excuus. Ik vond Sparta fanatieker spelen dan wij en wij moesten het spel maken, maar daar hadden we moeite mee.”

Advocaat liet verder weten dat hij niet verwacht dat Feyenoord niet van iedere ploeg gaat winnen. “Zeker niet!” “Het enige goeie is dat het alleen maar beter kan en niet slechter en we hebben nog steeds niet verloren.”

Leroy Fer viel in de tweede helft van de wedstrijd uit met een hamstringblessure. Advocaat verwacht dat hij de middenvelder 4 tot 6 weken kwijt zal zijn.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login