Nieuws

Advocaat verbaast over aantal verlengde seizoenkaarten bij Feyenoord, Ajax heeft er 30.000

on

Dick Advocaat liet gisteren in gesprek met Jan Dirk Stouten weten dat hij goede hoop heeft dat Eric Botteghin en Leroy Fer nog zullen bijtekenen. Dit ondanks de geruchten dat beide spelers schermen met aanbiedingen uit Turkije.

Advocaat had ook nog een mening over de seizoenkaartverkoop van Feyenoord en verbaasde zich over het feit dat Feyenoord ‘slechts’ 17.000 kaarten verkocht heeft en aartsrivaal Ajax al 30.000 kaarten verkocht heeft.

Advocaat: ‘Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar we staan nu op zeventienduizend verkochte seizoenkaarten, maar wij zeggen dat Feyenoord de grootste club van Nederland is. Ajax heeft er dertigduizend verkocht, dat begrijp ik niet.”

De manager Sales & Events van Feyenoord vult aan dat Ajax een week eerder begonnen is met de kaartverkoop dan dat Feyenoord. Advocaat: ‘Oké, dus wij staan volgende week ook op dertigduizend? Dat zou de club flink helpen.”

De trainer Dick Advocaat en de manager Sales & Event van Feyenoord vergeten er even bij te zeggen dat de aartsrivaal 100% van de kosten per gemiste wedstrijden compenseert. Tevens is op diverse sociale media te lezen dat er ook een groot aantal supporters pas te zullen verlengen wanneer de stekker uit Feyenoord-City getrokken wordt.

You must be logged in to post a comment Login