Nieuws

Advocaat: “Van Hanegem zei altijd; Het gaat niet om de snelheid, maar om hoe je loopt”

on

Na Steven Berghuis verscheen Dick Advocaat voor de camera’s van ESPN.
Volgens de oefenmeester van Feyenoord had zijn ploeg niet veel mogelijkheden, maar wel genoeg mogelijkheden om het duel eerder te beslissen. “De concentratie was er, de scherpte was, we hadden veel eerder afstand kunnen nemen van Sparta, maar achteraf is dit ook goed.”

Over het algemeen is Advocaat zeer tevreden over wat hij vandaag gezien heeft. “De eerste thuiswedstrijd tegen Sparta hadden we wat problemen met ze”. Als je dan hier met redelijke overtuiging met 0-2 weet te winnen dan heb je het gewoon goed gedaan”. Aldus de trainer van Feyenoord die vervolgens liet weten dat hij Spajic uit voorzorg gewisseld heeft; Hij werd gewisseld omdat hij last had van zijn enkel en ook last van zijn hoofd na die ongelukkige botsing.” Om die reden werd werd Botteghin gebracht.

Over zijn nieuwste aanwinst Pratto is Advocaat ook erg te spreken: “Hij is heel leergierig en is veel met het elftal bezig. Hij weet waar hij moet lopen, dat deed hij goed. Je ziet ook dat hij veel routine heeft, daar ben ik wel blij mee. Dat zei Willem van Hanegem altijd: “Het gaat niet om de snelheid, maar om hoe je loopt” en dat deed hij goed.”

Ook Dick Advocaat zal vanmiddag om 16:45u naar de topper Ajax – Psv gaan kijken. Dick gaat heerlijk onderuit zitten en kijken naar wat er gaat gebeuren.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply