Nieuws

Advocaat tegen journalist: “Ik betaal meer belasting dan jij”

on

Dick Advocaat was gisterenavond opgetogen na overwinning op CSKA Moskou. Feyenoord speelde zelfs goed tegen de Russische club. Een verslaggever van de NOS vroeg zich af waarom Feyenoord dit spel wel tegen CSKA Moskou op de mat kan leggen, maar dat het in de Eredivisie minder gaat. Advocaat is het niet eens met die conclusie: “We hebben zeven gespeeld, waarvan vier gewonnen en drie gelijk. Dat kan toch gewoon?” Aldus de NOS.

“We spelen gelijk tegen Sparta, RKC en Emmen maar kijk eens naar de resultaten van vorig jaar tegen die ploegen. Tegen bepaalde ploegen is het moeilijk om te spelen, dat heeft bijvoorbeeld ook met individuele spelers die tegenover elkaar staan te maken. Een tegenstander kan je liggen of niet. Vandaag klopte dat toevallig.”

De verwachting dat Feyenoord altijd zo speelt zoals tegen CSKA koestert Advocaat niet. “Dit kunnen ze niet iedere week volhouden” aldus de 73-jarige oefenmeester. “Of dat wel moet? Nee, niks moet. Je moet doodgaan, maar niet meer dan dat. Ja oké, en belasting betalen moet ook. Dat doe ik meer dan jij.”

You must be logged in to post a comment Login