Nieuws

Advocaat: “Spelers zeiden in de rust dat ze zo niet door kunnen gaan en daar hebben ze natuurlijk gelijk in”

on

Na Sven van Beek verscheen trainer Dick Advocaat weer voor de camera van ESPN. De Hagenaar is blij hoe zijn ploeg de tweede helft voor de dag kwam: “De vreugde die van het elftal afstraalde heb ik al een tijd niet gezien en dat geeft een positief gevoel.”

Advocaat gaat verder: “We hebben als team goed gespeeld en we wilden die zesde goal maken. Het was leuk om naar te kijken. Nee, de eerste helft niet, gelukkig hadden de spelers dat ook in de gaten. We hadden geluk met de eerste goal. In de rust kwamen ze in de kleedkamer en zeiden ze dat ze zo niet door kunnen gaan en daar hebben ze natuurlijk gelijk in.”

Advocaat laat vervolgens weten dat Bijlow ook in de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen onder de lat zal staan. Er zijn trainers die hun keeper wisselen voor de bekerwedstrijden, maar Advocaat geeft aan dit niet te zullen doen.

Tenslotte wil verslaggever Christiaan Willaert weten waarom Bryan Linssen in de spits staat. Advocaat geeft aan dat hij dat al voor de wedstrijd tegen PSV heeft uitgelegd, maar geeft nogmaals aan: “Linssen doet het prima voor het elftal en hij scoort ook en hij heeft dreiging. Dat zijn spitsen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply