Nieuws

Advocaat sluit vroegtijdig vertrek na wanprestatie Feyenoord niet meer uit

on

Trainer Dick Advocaat sluit in gesprek met ESPN een voortijdig vertrek niet meer uit. ,,Ik ben eindverantwoordelijk. Ik zag vanmiddag een elftal waar totaal geen geloof in zit. Het was geen eens een elftal. Geen voetbal, geen beleving, geen strijd.” Aldus Advocaat voor de camera’s van de voetbalzender.

Advocaat gaat verder: ,,Ik vraag me af: waar komt dat door? Komt dat door mij? Als dat zo is, dan is dat de oplossing gemakkelijk.” Met deze opmerking lijkt Advocaat te hinten op een vroegtijdig vertrek als hij de spelers niet meer kan motiveren. “Als ik dit elftal zie, met spelers die topsalarissen verdienen, dan schaam ik me daarvoor. Als de spelers niet kunnen opbrengen wat ze moeten opbrengen, hebben we echt een groot probleem. Als ik het elftal niet meer beter kan krijgen, en ze niet meer in mij geloven, dan is de keuze niet zo moeilijk. Als ik vanuit de spelersgroep het gevoel krijg, dat ik daar niet de juiste man voor ben, dan moet ik zelf de keuze maken.” Sloot Advocaat zijn interview af.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply