Nieuws

Advocaat over Kökcü: “Ik liep continu te zeuren dat hij moest scoren”

on

JanJoost van Gangelen interviewde na afloop van de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Fc Utrecht trainer Dick Advocaat.

Er werd o.a. nabeschouwd op de wedstrijd tegen de Domstedelingen, maar ook voorruit gekeken naar 2020.

Volgens Advocaat mogen de spelers die ontevreden zijn in de winterstop vertrekken: ‘Ik wil geen spelers in de groep die ontevreden zijn. Ontevreden spelers moeten zorgen dat ze wegkomen.’ Om welke spelers het gaat wil de Haagse oefenmeester niet zeggen voor de camera’s van FoxSports. Eerder verschenen er in diverse media de volgende namen die zouden mogen vertrekken: Sam Larsson, Renato Tapia, Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub, maar Advocaat wilde daar niets over kwijt.

Vervolgens liet Advocaat weten dat er een aantal jeugdspelers verhuurd zullen gaan worden. Ook over de namen van deze spelers deed Dick Advocaat geheimzinnig. Vermoedelijk zou het gaan om Burger en Banni, maar gonst ook de naam van Azarkan rond om verhuurd te worden.

Degene die zeker niet weg mag is Orkun Kökcü. De jonge middenvelder was vandaag tegen FC Utrecht weer van toegevoegde waarde voor Feyenoord. “Ik liep continu te zeuren tegen hem dat hij moest gaan scoren, iedere dag. Dat zei ik in de rust ook tegen Toornstra. Het was echt een wereldgoal, van allebei.”

“Als je ook ziet hoe Sinisterra zich ontwikkelt, dat is geweldig. Zijn snelheid, de één-tegen-één. Het is prachtig om te zien.”

Het hele interview is HIER te zien.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login