Nieuws

Advocaat: “Komende drie wedstrijden wordt het aanhaken of afhaken”

on

Voor aanvang van de wedstrijd Fc Twente – Feyenoord stond Dick Advocaat ESPN-verslaggever Christian Willaert te woord.

De trainer van Feyenoord ging in op de vraag waarom Advocaat Geertruida en Fer aan de kant houdt. Advocaat: “We zijn drie dagen later, paar frisse jongens erbij, misschien helpt dat een beetje.”

Advocaat: “Bart Nieuwkoop trainde ook goed en er zit niet veel verschil tussen Geertruida. Dus nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen.”

Over de wissel van Fer laat Advocaat weten dat hij het nu iets anders wil zien. “Kökcü heeft het vorig jaar natuurlijk fantastisch gedaan en dat is ook een reden. Woensdag is er weer een wedstrijd en ik wil het per wedstrijd bekijken.”

Advocaat heeft gisteren na de training de knoop doorgehakt over wie er vandaag onder de lat zou staan. “Bijlow gaf aan dat het niet ging.”

Advocaat wilde niet al te diep ingaan over het feit dat hij al salaris inlevert vanwege de financiële situatie waar Feyenoord zich in bevindt.

Advocaat kreeg de vraag of het wellicht binnen de spelersgroep wellicht toch aan het smeulen is: “Er zal toch wel een oplossing komen toch? We hebben gezegd er komen drie hele belangrijke wedstrijden aan en het is afhaken of aanhaken, dus laten we daar niet teveel aan denken, dat moet opgelost worden. Linksom of rechtsom.“

Dickie sluit af dat hij op basis van de laatste training er weinig vertrouwen in heeft. “Het was gisteren niet echt geweldig.” Volgens analist Kees Kwakman zegt dit overigens niets over de wedstrijd van vandaag.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply